Slagteren Hasseris

Sammensæt din egen menu

Sammensæt selv din menu til middagen med vennerne eller din næste fest derhjemme.

Du kan vælge melle 1 forret, 2 slags kød, 2 slags kartofler, 2 slags salater og 1 dessert. Ønskes der hjemmelavet sauce til menuen eller tilvalg til menuen kan dette tilkøbes.
HUSK! Alle menuer er eksklusiv brød.

Pr. person kr. 198,00

Sauce (tilkøb) Pr. person kr. 10,00

Tilvalg til menuen (tilkøb) Pr. 1 tilkøb kr. 29,00
 

Minimum 10 personer.

Forret (vælg 1 slags)

"Hasseris Fiskefad" pocheret vesterhavsfisk på sæsonens sprøde salater med asparges, friske krydderurter, rejer og skaldyrsdressing (tillæg kr. 7,- pr.  pers.)
• Dampet kold laks på babysalat med kryddermayonnaise, pyntet med rejer og citrusfrugt (tillæg kr. 7,- pr. pers.)
• Tun Rilette-roulade med laksestykker, udskåret i skiver, anrettet på salat-bund, hertil dilddressing.
• Røget forelfilet med æggetimbale eller dressing, anrettet med salat og asparges.
• Cremet spicy hønsesalat med frissé salat, syltede rødløg, cashewnødder og ærteskud.
• Kylling på crispy salatbund, karrydressing, sprød bacon og ananas salsa med mild chili.
• Traditionel rejecocktail med skaldyrdressing anrettet med et twist.
• Hjemmelavet tørsaltet skinke på rucolasalat med ristede pinjekerner, soltørret tomat og oliven, stænket med olivenolie og krydderurter.
• Koldrøget laks (fra Kildens rygeri i Nibe) på crispy salatbund, med æggestand og dampet asparges.
• Tunmousse anrettet på sprød salatbund med hjemmelavet dilddresseing.

Kød (vælg 2 slags kød)

• Dansk kalvefilet med krøllfedt (kan marineres, hvis ønskes).
• Culotte smørmør (kan marineres, hvis ønskes).
• Græsk farsbrød med grønt, oliven og salatost.
• Unghanebryst supreme med krydret italiensk farsfyld.
• Unghanebryst med emmentaler, svøbt i røget tørret skinke.
• Rødvinsmarineret kalkunbryst.
• Kryddermarineret svinefilet.
• Ovnstegt hamburgerryg med glasering.
• Farinbagt svinefilet.
• Fyldt mørbrad af gris med soltørrede tomater, rødløg, kerner, porrer og ost.
• Indbagt grisemørbrad.
• Helstegt oksemørbrad (tillæg kr. 25,- pr. pers.).

Kartofler (vælg 2 slags kartofler)

• Saltbagte kartofler med skræl.
• Flødekartofler.
• Flødekartofler med sennep og porrer.
• Krydderurte stegte kartofler.
• Kartoffeltoppe (bages ved kunden).
• Kartoffelsalat med dild og karrydressing.
• Kartoffelsalat vinaigrette med friske krydderurter.
• Ovnbagte rodfrugter - kun i sæson.
• Kartoffelgratin med persillerødder og gulerødder samt timian.
• Grøntsagstimbale med årtidens grøntsager.
• Fuglereder (revet kartofler) med hjemmelavet mos (skal tilberedes ved kunden).
• Råstegte citronkartofler med rosmarin.

Salater (vælg 2 slags salater)

• Rustik salat – med syltede sager og knas.
• Baby salat med nødder, rødløg, snackærter og peberstrimler.
• Melonsalat med forskellige bladsalater.
• Avokadosalat med rucolasalat, friske asparges, soltørrede tomater, oliven og grana ost.
• Broccolisalat med rødløg, solsikkekerner og bacon.
• Perlebygsalat med årstidens grønt.
• Spidskålssalat med syltede rødløg, forårsløg, rød snackpeber vendt i vinagretta.
• Couscous salat med grillede grøntsager og olivenolie samt bredbladet persille.
• Rebildsalat, spidskål, porre, æbler og ananas vendt i dressing.

Dessert (vælg 1 slags dessert)

• Hjemmelavet gammeldags æblekage.
• Hjemmelavet is med mandelknas og coulis.
• Tutti futti frugtsalat med daimcreme.
• Citron eller appelsinfromage med fløde.
• Chokolademousse med syltede bær.
• Sæsonens trifli med hvid chokolade creme.
• Bendtnertærter med creme fraiche.