Pr. person kr. 198,00
Sauce (tilkøb) Pr. person kr. 10,00
Tilvalg til menuen (tilkøb) Pr. 1 tilkøb kr. 29,00
Minimum 10 personer.
• "Hasseris Fiskefad" pocheret vesterhavsfisk på sæsonens sprøde salater med asparges, friske krydderurter, rejer og skaldyrsdressing (tillæg kr. 7,- pr. pers.)
• Dampet kold laks på babysalat med kryddermayonnaise, pyntet med rejer og citrusfrugt (tillæg kr. 7,- pr. pers.)
• Tun Rilette-roulade med laksestykker, udskåret i skiver, anrettet på salat-bund, hertil dilddressing.
• Røget forelfilet med æggetimbale eller dressing, anrettet med salat og asparges.
• Cremet spicy hønsesalat med frissé salat, syltede rødløg, cashewnødder og ærteskud.
• Kylling på crispy salatbund, karrydressing, sprød bacon og ananas salsa med mild chili.
• Traditionel rejecocktail med skaldyrdressing anrettet med et twist.
• Hjemmelavet tørsaltet skinke på rucolasalat med ristede pinjekerner, soltørret tomat og oliven, stænket med olivenolie og krydderurter.
• Koldrøget laks (fra Kildens rygeri i Nibe) på crispy salatbund, med æggestand og dampet asparges.
• Tunmousse anrettet på sprød salatbund med hjemmelavet dilddresseing.
• Dansk kalvefilet med krøllfedt (kan marineres, hvis ønskes).
• Culotte smørmør (kan marineres, hvis ønskes).
• Græsk farsbrød med grønt, oliven og salatost.
• Unghanebryst supreme med krydret italiensk farsfyld.
• Unghanebryst med emmentaler, svøbt i røget tørret skinke.
• Rødvinsmarineret kalkunbryst.
• Kryddermarineret svinefilet.
• Ovnstegt hamburgerryg med glasering.
• Farinbagt svinefilet.
• Fyldt mørbrad af gris med soltørrede tomater, rødløg, kerner, porrer og ost.
• Indbagt grisemørbrad.
• Helstegt oksemørbrad (tillæg kr. 25,- pr. pers.).
• Saltbagte kartofler med skræl.
• Flødekartofler.
• Flødekartofler med sennep og porrer.
• Krydderurte stegte kartofler.
• Kartoffeltoppe (bages ved kunden).
• Kartoffelsalat med dild og karrydressing.
• Kartoffelsalat vinaigrette med friske krydderurter.
• Ovnbagte rodfrugter - kun i sæson.
• Kartoffelgratin med persillerødder og gulerødder samt timian.
• Grøntsagstimbale med årtidens grøntsager.
• Fuglereder (revet kartofler) med hjemmelavet mos (skal tilberedes ved kunden).
• Råstegte citronkartofler med rosmarin.
• Rustik salat – med syltede sager og knas.
• Baby salat med nødder, rødløg, snackærter og peberstrimler.
• Melonsalat med forskellige bladsalater.
• Avokadosalat med rucolasalat, friske asparges, soltørrede tomater, oliven og grana ost.
• Broccolisalat med rødløg, solsikkekerner og bacon.
• Perlebygsalat med årstidens grønt.
• Spidskålssalat med syltede rødløg, forårsløg, rød snackpeber vendt i vinagretta.
• Couscous salat med grillede grøntsager og olivenolie samt bredbladet persille.
• Rebildsalat, spidskål, porre, æbler og ananas vendt i dressing.
• Hjemmelavet gammeldags æblekage.
• Hjemmelavet is med mandelknas og coulis.
• Tutti futti frugtsalat med daimcreme.
• Citron eller appelsinfromage med fløde.
• Chokolademousse med syltede bær.
• Sæsonens trifli med hvid chokolade creme.
• Bendtnertærter med creme fraiche.