Slagteren Hasseris

Sammensæt din egen menu

Sammensæt selv din menu til middagen med vennerne eller din næste fest derhjemme.

Du kan vælge melle 1 forret, 2 slags kød, 2 slags kartofler, 2 slags salater og 1 dessert. Ønskes der hjemmelavet sauce til menuen eller tilvalg til menuen kan dette tilkøbes.
HUSK! Alle menuer er eksklusiv brød.

Pr. person kr. 189,00

Sauce (tilkøb) Pr. person kr. 8,00

Tilvalg til menuen (tilkøb) Pr. 1 tilkøb kr. 29,00
 

Minimum 10 personer.

Forret (vælg 1 slags)

• Fiskefad – dampet fisk på salatbund med asparges, ærter, rejer og skaldyrsdressing (tillæg kr. 7,- pr.  pers.)
• Kold laks på babysalat med kryddermayonnaise, pyntet med rejer og limefrugt (tillæg kr. 7,- pr. pers.)
• Tunmousse – traditionel let og luftig moussé med dilddressing
• Tunmousse roulade med laksestykker, udskåret i skiver, anrettet på salatbund, hertil dilddressing
• Røget ½ forel med æggestand eller dressing, anrettet med salat og asparges
• Fyldig hønsesalat på ananasring med bacon, tomat og grønt
• Kylling i skiver på tyk salatbund med ananas, rødløg, karrydressing og bacon
• Traditionel rejecocktail med skaldyrdressing anrettet i potionsglas
• Hvedetortillas med salat, krydret flødeost, og koldrøget laks
• Hjemmelavet tørsaltet skinke på rucolasalat med ristede pinjekerner, soltørret tomat og oliven, stænket med olivenolie og krydderurter.

Kød (vælg 2 slags kød)

• Dansk kalvefilet (kan marineres, hvis ønskes)
• Culotte (kan marineres, hvis ønskes)
• Roastbeef (kan marineres hvis ønskes)
• Græsk farsbrød med grønt, oliven og salatost
• Kyllingebryst med krydret farsfyld
• Kyllingebryst med emmentaler, svøbt i røget tørret skinke
• Rødvinsmarineret kalkunbryst
• Kryddermarineret svinefilet
• Ovnstegt hamburgerryg med glasering
• Farinbagt svinefilet
• Fyldt svinemørbrad med soltørrede tomater, rødløg, kerner, porrer og ost
• Indbagt svinemørbrad.
• Helstegt oksemørbrad (tillæg kr. 25,- pr. pers.)

Kartofler (vælg 2 slags kartofler)

• Saltbagte kartofler med skræl
• Flødekartofler med løg
• Flødekartofler med sennep og porrer
• Græske kartofler
• Timianstegte kartofler
• Bagt kartoffelmos
• Kartoffeltoppe (bages ved kunden)
• Kartoffelsalat med dild og karrydressing
• Marineret kartoffelsalat (olie og eddike)
• Ovnbagte rodfrugter
• Kartoffelgratin med persillerødder og gulerødder samt timian
• Grøntsagstimbale med årtidens grøntsager
• Fuglereder (revet kartofler) med hjemmelavet mos (skal tilberedes ved kunden)
• Råstegte citronkartofler med rosmarin

Salater (vælg 2 slags salater)

• Rustik salat – grov salat uden iceberg
• Baby salat med nødder, rødløg, snackærter og peberstrimler
• Melonsalat med forskellige bladsalater
• Baconsalat med forskellige bladsalater, tomater, agurk, rødløg, peberstrimler, minikartofler og baconknas.
• Avokadosalat med rucolasalat, friske asparges, soltørrede tomater, oliven og grana ost
• Broccolisalat med rosiner, rødløg, solsikkekerner og bacon
• Perlebygsalat med årstidens grønt
• Rebildsalat
• Spidskålssalat med syltede rødløg, forårsløg, rød snackpeber vendt i vinagretta
• Couscous salat med grillede grøntsager og olivenolie samt bredbladet persille
• Rebildsalat, spidskål, porre, æbler og ananas vendt i dressing.
• Perlebygsalat, med cherrytomater, gul peber frugt, bladselleri, spinatblade & bredbladet persille. Vendt i vinagretta tilsmagt med chili

Dessert (vælg 1 slags dessert)

• Frisk honningmarineret frugt med daimcreme
• Traditionel frugtsalat
• Citron eller appelsinfromage med fløde
• Hjemmelavet is (fx nødde og chokoladeis med frugtpuré og mandelknas)
• 3 slags ost med frugt
• Bendtnertærter med creme fraiche