Pr. person kr. 189,00
Sauce (tilkøb) Pr. person kr. 8,00
Tilvalg til menuen (tilkøb) Pr. 1 tilkøb kr. 29,00
Minimum 10 personer.
• Fiskefad – dampet fisk på salatbund med asparges, ærter, rejer og skaldyrsdressing (tillæg kr. 7,- pr. pers.)
• Kold laks på babysalat med kryddermayonnaise, pyntet med rejer og limefrugt (tillæg kr. 7,- pr. pers.)
• Tunmousse – traditionel let og luftig moussé med dilddressing
• Tunmousse roulade med laksestykker, udskåret i skiver, anrettet på salatbund, hertil dilddressing
• Røget ½ forel med æggestand eller dressing, anrettet med salat og asparges
• Fyldig hønsesalat på ananasring med bacon, tomat og grønt
• Kylling i skiver på tyk salatbund med ananas, rødløg, karrydressing og bacon
• Traditionel rejecocktail med skaldyrdressing anrettet i potionsglas
• Hvedetortillas med salat, krydret flødeost, og koldrøget laks
• Hjemmelavet tørsaltet skinke på rucolasalat med ristede pinjekerner, soltørret tomat og oliven, stænket med olivenolie og krydderurter.
• Dansk kalvefilet (kan marineres, hvis ønskes)
• Culotte (kan marineres, hvis ønskes)
• Roastbeef (kan marineres hvis ønskes)
• Græsk farsbrød med grønt, oliven og salatost
• Kyllingebryst med krydret farsfyld
• Kyllingebryst med emmentaler, svøbt i røget tørret skinke
• Rødvinsmarineret kalkunbryst
• Kryddermarineret svinefilet
• Ovnstegt hamburgerryg med glasering
• Farinbagt svinefilet
• Fyldt svinemørbrad med soltørrede tomater, rødløg, kerner, porrer og ost
• Indbagt svinemørbrad.
• Helstegt oksemørbrad (tillæg kr. 25,- pr. pers.)
• Saltbagte kartofler med skræl
• Flødekartofler med løg
• Flødekartofler med sennep og porrer
• Græske kartofler
• Timianstegte kartofler
• Bagt kartoffelmos
• Kartoffeltoppe (bages ved kunden)
• Kartoffelsalat med dild og karrydressing
• Marineret kartoffelsalat (olie og eddike)
• Ovnbagte rodfrugter
• Kartoffelgratin med persillerødder og gulerødder samt timian
• Grøntsagstimbale med årtidens grøntsager
• Fuglereder (revet kartofler) med hjemmelavet mos (skal tilberedes ved kunden)
• Råstegte citronkartofler med rosmarin
• Rustik salat – grov salat uden iceberg
• Baby salat med nødder, rødløg, snackærter og peberstrimler
• Melonsalat med forskellige bladsalater
• Baconsalat med forskellige bladsalater, tomater, agurk, rødløg, peberstrimler, minikartofler og baconknas.
• Avokadosalat med rucolasalat, friske asparges, soltørrede tomater, oliven og grana ost
• Broccolisalat med rosiner, rødløg, solsikkekerner og bacon
• Perlebygsalat med årstidens grønt
• Rebildsalat
• Spidskålssalat med syltede rødløg, forårsløg, rød snackpeber vendt i vinagretta
• Couscous salat med grillede grøntsager og olivenolie samt bredbladet persille
• Rebildsalat, spidskål, porre, æbler og ananas vendt i dressing.
• Perlebygsalat, med cherrytomater, gul peber frugt, bladselleri, spinatblade & bredbladet persille. Vendt i vinagretta tilsmagt med chili
• Frisk honningmarineret frugt med daimcreme
• Traditionel frugtsalat
• Citron eller appelsinfromage med fløde
• Hjemmelavet is (fx nødde og chokoladeis med frugtpuré og mandelknas)
• 3 slags ost med frugt
• Bendtnertærter med creme fraiche